Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärlek som består oavsett


Älskade Far

MIN FAR, SOM JAG ALDRIG KOMMER ATT SE

VILKEN SMÄRTA!

DJÄVLA IDIJOT, MIN KÄRA PAPPA

VARFÖR KUNDE DU INTE VISA DIN KÄRLEK

KANSKE JAG DÖR INNAN DIG

DÅ SLIPPER JAG SMÄRTAN

ATT SÖRJA

FÖRSÖKEN ATT MÖTA DIG

HAR VARIT MÅNGA

DJÄVLA FEGIS

DU HADE LYCKAN ATT FÅ BARN

SVIN, RÖVHÅL, MEN JAG ÄLSKAR DIG




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-28 21:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stor stark känsla ..känner igen mig bitvis..Bra förmedlat!
2013-11-29

    ej medlem längre
Ja, det är en så fullständig kontrast till mitt liv.

Som vill och inget gjort..


Men han älskar dig någonstans där.


Men, nu vände jag lite på det hela. Hoppas du förstod det?
2013-11-28

  queenia
Livets mysterium. Att älska. Att inte begripa. Smärtan utöver.

----@
2013-11-28

  chrissie
Släkten kan man inte göra slut med. På gott och ont. Ibland är det kanske bra att stanna kvar och kämpa,,,,,
2013-11-28

  Federico Romano
MIN EGO KOPIA..
MEN VI HAR
ETT LIV SOM SKILJER OSS ÅT
TYVÄRR!
I LOVE YOU PAPPÁ
SALUTAMO OTTAVIO..

2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano