Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte andas mer

Jag kan inte andas mera.
Det brinner i mina lungor.
Tårarna gör ögonen immiga.
Mitt hjärta är krossat.
Jag vill inte andas mer.
Det gör för ont.




Fri vers av allipalli
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-28 23:32



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
mitt i smärtan påminns man ändå.. så länge man känner smärta är man vid liv..
ändå...
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

allipalli
allipalli