Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De farligaste du kan bära


Jag kan glittra i ögonen
Le stort och skratta
Mingla på festen
När vi möts kan jag svara
Det är bra
Bra som fan
Livet rullar och leker
Jag kan stå med banderollerna på barrikaderna
Skrika, slåss och kämpa
Full av liv som att
Mitt liv hade mening
Fyllde funktion
Hjälpte och på något sätt
Gjorde skillnad

Jag kan strida mot orättvisor
Få ryggdunkar
Nya vänner jag kan
Kriga mot hela världen med dom
Vi vinner mark och
Vi vinner ljusning
Ett guldkorn i taget så

Varför står jag ändå här med
Näven full utav sand och
Smak av askan i munnen
Varför når jag aldrig fram och
Tittade du noga skulle du sett att
Glittret i ögonen var tårar
Om du lyssnat skulle du höra att skrattet var
Ett skrik

Om du tagit min hand och följt med mig hem till
Mörka rum skulle du se
Alla brev jag skriver
Om tyngden jag bär om
Ensamheten om
Trycket över bröstet och bruset i öronen du skulle
Se om du smakade mina läppar att
De är kalla, salt och blå
Som havet i januari
Fast det är 32 grader och sol idag
Skulle du lägga dina händer på min stela kropp skulle du
Känna smärtan jag burit och släppt skulle du
Förstå nu att

Det farligaste en deprimerad person kan bära är
Ett leende




Fri vers (Fri form) av Estelle VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-06 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP