Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är


Lat & Snygg

Målar kärlek

Super ner mig

Längtar efter dig

En liten fågel som sitter på en balkong

Sjunger en sång som bara du kan höra




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-29 09:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint! F
2013-11-29

  Angel of love
Väldigt fin text Federico.
2013-11-29

  Lars Hedlin
En fin text!
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano