Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femtiotvå minuter kvar

Fyrtiofyra minuter kvar

Lyktor susar förbi
Ljuset släcks
Sätet skakar

Trettiotvå minuter kvar

Den eviga tystnaden upphör
Mörker infinner sig

Folket försvinner
Jag är ensam kvar

Nitton minuter kvar

Gata efter gata,
Hållplats efter hållplats

Det enda ljuset vi har,
Är framför oss

Sju minuter kvar

Kylan chockar
Skogen hotar
Avståndet dör

Två minuter kvar
Värme
Lycka
Men ändå saknad




Fri vers av Tekla F.
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-29 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.