Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sida Svenska dikter är försvunnen och en man med den. Vet någon något?


Försvunnen

Försvunnen

Mina rakade bens hår
reser sig
Jag ryser
Istappens spets borrar sig in
splittrar mig i frusna delar
Jag fryser
Nätsidan Svenska dikter
har gått i graven
och förmodligen mannen bakom
Så tror jag sedan en kall höstdag
Sidan slutade fungera
bara autosvar på mina rop
Och du Thomas du svarade alltid
generös med respons
Du sockrade filen och
var mån om hur jag framstod
Och sista året rescenserade du mig
Nu är scenen borta och du med den
eller tvärtom
Vad hände?
Jag saknar dig




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 475 gånger
Publicerad 2006-03-13 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt