Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aldrig glömma, så någongång kanske vi aldrig mer behöver uppleva ett folkmord.


Förintelsen

En ros flyter i tidens vatten
Röd av världens blod
Alltid minnas Förintelsen,
Ruanda, Bosnien
Vad är meningen med
människans grymma gestalt
En ny variant med inbyggd
empati önskas
Tårar faller i det kalla vattnet




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 545 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-27 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt