Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårighet i livet


Piruett

Isen lägger sig nu
Stänger av mig från djupet
Snart kan jag bli isprinsessa
Piruetterna är svåra
som orden
Jag älskar dig




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 663 gånger
Publicerad 2006-12-29 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt