Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstavsdikt


U

Vill gå ut med dig
kan dock urarta till utspel
Uppmuntrande kramar
måste jag undvika dig Jag inte kan undvara
Kom underfund med
Du kan vara underbar
Mitt uppsåt till umgänge
uppvisar dolda motiv
Det undermedvetnas rike
Tyvärr uppfattar du det
som urbota jobbigt




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 493 gånger
Publicerad 2007-04-17 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt