Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Association till morden i Ipswich


Tysta skrik

En harunge trycker mot marken
Ängen brinner
Alla som hört en harunge skrika
vet
Skriket är till
mamman ska höra
En del mammor är döva
Ungen dör eller får men
Skriken kan vara tysta
eller högljuda
Kallas olika diagnoser
Depression, missbruk
personlighetsstörningar, ADHD,
generaliserad ångest
Jag tänker på de döda
missbrukande kvinnorna i Ipswich




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 749 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-17 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt