Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstavsdikt


Y

Du tränger genom ytan
Ser inte bara min yppighet
utan du hör mitt tysta yl
Du yttrar dig i ditt yrke
Jag blir yr och ynklig i din stol
Mina yviga gester kan gå
till ytterlighetens gräns
Hoppas du lyckas ympa lugn




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 544 gånger
Publicerad 2007-01-06 17:27



Bookmark and Share


    mellanmål
Stralande! Gillar sarskilt "jag blir yr och ynklig i din stol".

Mm
2007-01-06

  Skimmer
Har aldrig
sett såna här
typer av dikt förut!
Finurligt o Bra
/SKimmer
2007-01-06

    Camillaa
en talande text,
:)

/ C
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt