Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skator

Skatorna stoltserar runt
vackra i sitt svart och vita
Vill ha det som glittrar
och de retas så härligt
En skata kan jag gärna vara
få bygga bo i toppar
När stormen slår sönder boet
börjar de bara om igen
Skator låter sig inte tryckas ner




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 491 gånger
Publicerad 2007-04-07 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt