Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Madeleine Richter


Betlehemsökt

Julkrubban utgår

på grund av personalbrist

Katten tog Jesus




Bunden vers (Haiku) av Solitaire VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-29 21:07



Bookmark and Share


    Solai
Mitt i städning och stress
fann jag en av de vise männen i rosa dress.
Enarmad han var, men med myrran i tryggt förvar
I handen som var kvar!
2013-11-30

    ej medlem längre
I min krubba var det Josef
som fick stryka på foten
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP