Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du Glasöga


vågar du se

du Glasöga

om du bygger om dina vindsförråd

till människoförakt

du vänder dig till människor som redan har

medan vi klottrar vår förtvivlan

på den plats det idag byggs bostadsrätter

och vi ställer oss i alla köer som finns

bara för att dem ska få oss att vänta

sätta oss i en slags karantän för friheten

vi ska utbildas, för att fogas in

i din ruta

så att du vet nästa drag

men du ska veta

att det sker

när du byter dina lakan

det händer

när du somnar om

du Glasöga




Fri vers av BillMarcus
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-03-13 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BillMarcus
BillMarcus