Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


I ett fruset ögonblick!

I ett fruset ögonblick
av minnen såg jag
allt med andra ögon



när jag trodde att
sanningar VAR sanningar
och lögner VAR lögner

Nu vet jag bättre – alla har
INTE samma definition
på ärlighet – och jag kan
inget göra


VARFÖR VAR JAG SÅ
NAIV?




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-30 15:05



Bookmark and Share


  Nina.H
En känsla vi många delar.. mycket fint
skrivet!
2013-12-17

  Ljusletaren
Vore du inte så naiv förr så skulle du inte veta så pass mycket om livet som nu ;.) Underbar bild/ kram


2013-12-11

  Lars Hedlin
Jätte bra förmedlat!
2013-12-01

  Palett
Mycket bra text om besvikelse, så lätt att vara blåögd !
2013-11-30

    ej medlem längre
Ja, det kan man undra ibland. Man vill väl alltid tro det bästa tills man inser motsatsen. Ledsamt nog blir man lurad ibland.
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson