Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag såg


Pedofilen

Fortfarende uppröd

fast han är död

han hyllas som konstnär

Av konstnärer, han & Kodra

Vilka paradoxer

Jag var aldrig ett offer

Förutom att jag köpte sigg åt honom

jag äcklas fortfarnde av hans väsende..

Men han var belönad & rik




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-30 18:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kommer upp många exempel på sådana tyvärr...
2013-12-01

  SatansSon VIP
var det balthus?
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano