Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade familj

"Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går förbi.
Jag är så glad att du föddes till."
Berättade min älskade syster som gick bredvid
med armen i min som stöd.
Jag började ifrågasätta henne med ironin i tonen
medan jag kände en sådan lycka inuti.

"Jag grät varje dag av oro för dig när du var på vandringsresan.
Men jag ville inte hindra dig att göra det du vill.
Jag kan inte fortsätta leva om något händer dig.
Du är mitt liv."
Erkände min käraste mor som satt bredvid
med mig i sin famn.
Jag blev nästan gråtfärdig
och så lycklig att få veta hur älskad jag var.

"Hälsad vare min käraste syster.
Jag saknar och älskar dig."
Led meddelandet jag hade fått av min saknade bror.
Känslan av att vara ihågkommen och älskad gjorde mig så varm inuti.
Jag saknar att få lägga mig ned bredvid min älskade bror
och berätta allt jag hade på hjärtat,
medan han skulle ha lyssnat på mig förståndigt.




Fri vers av Wafaa
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-30 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wafaa
Wafaa

Mina favoriter
Hennes betraktelse