Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi ser om du


Gör du Rätt

Lyft på blicken

Din bror förråddes

Du lät girigheten vinna

Kära Nando se upp

var det värt




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-30 19:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslorna starka tråden tunn mellan kärlek och hat!
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano