Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poeten sa god natt


poeten sa god natt
förutsättningarna var mindre bra
han blev avisad från bordet
bortförd och förnedrad

det var någon som pratade om Jesus
en märklig parentes tyckte jag
poeten sa god natt
bortförd och förnedrad

det är som med alla riskzoner
hur mycket punk kan man va
grand hotel och kafé 44
två olika världar i samma stad
det finns kanske en miljon exempel
men det är avstånden
det som faller där emellan
först såg jag ingenting
sen såg jag precis allt
hur mycket punk kan man va

poeten sa god natt
förutsättningarna var mindre bra
han blev avisad från bordet
hur mycket punk kan man va




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 281 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-30 23:09



Bookmark and Share


  aol
gillas bra skriftat vännen,
2013-12-31

    ej medlem längre
Gillar upplägget verkligen! Texten suger tag i läsaren och trycker på min RED ALERT-knapp! Satans pack! enligt mig!"Först såg jag ingenting..."smärtsam insikt..
Hellre punk o pank my friend!
2013-12-13

  Lilla My* VIP
Gillar drivet i den här...slamtext...rimmen och ja...hur mycket punk kan man va..."Poeten sa god natt" Nice!!
2013-12-03

  Katinka VIP
Grymt bra! Inte så kul att bli bortförd, avisad och förnedrad men vem bryr sig om eliten. En parantes, Jesus skulle nog behövt vara lite mer punk. Otroligt bra känsla, flow, "groove" i din text.
2013-12-01

  Tess74
Lite smärtsam och mörk...
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike