Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från ett rötet ambulerande tivoli, massor av nallar i piratdräkt som kan vinnas som pris


Drömtiden

Blundar för det uppenbara

lägger undan allt jag vet

för en stund ska jag bara vara

i landet av naivitet

 

blundar för det trista

gömmer vardagsbestyren

öppnar Long Johns slitna kista

ger mig hän åt äventyren

 




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-01 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Long John kan även vara en
Wiskey-då kan de bli äventyr
ta med kompassen--ifall att
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP