Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flockdjurets närmande av


Abstrakt Grund av Tillhörighet

Geniet är dårens motsatts

Bröder är bröder

Den som hittar sin flock ser snabbt

Att flocken är uppdelad i vi & dom

fördelad i små grupper

Att födas fri, att födas som slav

Att vara Hutu eller Tutsier

Kan bli skildnaden i livet

som man & kvinna

diriktör & segreterare i livets pussel

Kanske det handlar om vem man ser sig som




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-01 11:36



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Ja, man måste våga tro på sitt eget hjärta
2013-12-08

  ResenärGenomLivet VIP
Bra tankar det här...
2013-12-03

  Magica VIP
Att vilja tillhöra, men till vilket pris? Ibland är ensamheten priset man får betala för att man vågar gå emot en feg flock. Tänkvärd text.
2013-12-03

  SatansSon VIP
bra dikt med ett par stavfel i.
2013-12-02

    ej medlem längre
Snyggt.
2013-12-01

  Lars Hedlin
JA man försöker hitta liknelser i alla man möter tror jag
2013-12-01

    ej medlem längre
När vi föds har vi inget att komma med, och när vi dör är vi alla lika fattiga. Så vad har man att berömma sig av? Endast kärleken kan utplåna gränser.
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano