Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemma hos MaRit. Foto Pelle.


FÖRSTA ADVENT

Så här såg det ut

när vi firade första

advent med kaffe

och pepparkakor.

Vi tycker att det

var en skön känsla

i väntan på den

riktiga julen.

MaRit och Pelle





Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-01 13:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert!
2013-12-11

  anits VIP
Så fint
2013-12-03

  Bibbi VIP
Helt underbart tycks det mig.
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos