Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår regering som gärna ser människor falla ned

Det är en vacker söndag, men det hörs vindar som tar i och vill blåsa ikull, men så är det också med vår regering som gärna ser människor falla ned på grund av deras hänsynslösa politik, för inte kan det väl vara så att de inte förstår vad de gör, tror faktiskt att det är deras ideologi som gör att de handlar medvetet.

Hörru Fredrik Reinfeldt, skulle du vilja oroa dig varje dag över hur du har det, skulle du i brist på annat vilja tvingas gå på vuxendagis, förlora allt du har för att pengarna aldrig räcker till alla räkningar och för att det är för dyrt att bo i vårt land. Även om man väljer billigast möjliga bostad går nästan hälften av de pengar man får till hyran.

Om jag nu ändå ska betala till Radiotjänst för att titta på TV i datorn, vilket inte är det enklaste då det blir ständiga avbrott och inte fungerar som det ska, man ledsnar och lyssnar istället på radio och tar igen allt man förlorar på att försöka se på svtplay. Ska jag bli tvungen att köpa TV nu också och hur ska det gå till när jag aldrig kan unna mig en endaste grej.

Vad jag är trött på alliansen, den blev inte mycket fräschare för att en viss minister klippte av sig svansen. Från allra första dag har den bara liknat något från förr som stinker unket och jag tror att många sedan länge känt av det värsta sjunket.

Kan inte fatta hur svenska folket tänker när så många valde att låta dessa världsförsämrare sitta kvar när vi hade senaste valet och därmed förstöra många människors utsikter om att någonsin bli en del av den värld de borde få chansen att erövra.




Fri vers av Ordregnspoeten
Läst 480 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-01 14:10



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Halo Inte där, inte här:
- det finnas inte i våran kultur,
”Jag kan inte!
– det är bara,
Jag vill inte!”
Det är kulturel betygad ordspråk på rumänska, och jag vet inte om det är korrekt tolkad på svenska men jag takar för svenskt samhälle social kunskap, här på sida,
jag har glömt mycket av det när var på gymnasiet på 1980…i Gullmarsplan.
Då Jag fick en bra inblick i Sveriges sorgsamma vardagliga händelser som ofta är dold för utrikesföda svenskar.
Men nu ser jag att dala hästen blir starkare en svensk flaga på internationell nivå eller missförstår jag mig fel?!hur som helst jag är hjärntvättad positiv i så fal och håller mig till ord språk: Jag vill jag kan!
http://www.dt.se/nyheter/dalarna/1.6384917-avestaanda-ska-ersatta-saltsjobadsandan

2013-12-01

  Larz Gustafsson VIP
Det handlar inte bara om regeringen utan om själva samhällssystemet.
Socialdemokratin cementerade kapitalismen och införde saltsjöbadsandan.
2013-12-01

  Lars Hedlin
JA kanske av skräck eller av oförståelse eller hjärntvätt ..många frågor uppstår där!
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ordregnspoeten
Ordregnspoeten