Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen

Regnet smeker taket
Spruckna takpannor
Som alla sett bättre dagar

Jag ställer mig i regnet
Regnet smeker också mig
Och min spruckna själ

Eftermiddagsljuset genomlyser
Tulpanerna som jag fått av dig
Trots att jag är så opålitlig

Jag fryser efter regnet
Men njuter av att känna
Din närhet




Fri vers av Lars Strandbo
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-01 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Strandbo
Lars Strandbo