Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okänd

Jag undrar vem som andas i min brevlåda
jag undrar vem som smeker min kind i mörkret
vem håller min hand i natten
vem viskar tröstande ord när sorgen
den outhärdliga
plågar mig
vinterns alla svekfulla vänner
Är det inte
inte heller sommarens lätta garde
inte höstens sorgliga kamrater
kanske är våren okända fåglar de skyldiga
till min förtröstan
ett vet jag
det enda
jag vilar i väntan efter att du skall avslöja
Avslöja detta mysterium...




Fri vers av Lars Strandbo
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-08 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Strandbo
Lars Strandbo