Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygg

Jag håller mig på rätt sida, den trygga sidan

här har alla cykelhjälm, här har alla bibliotekskort

ingen trotsar vädret

när det blåser stannar alla inne

på den trygga sidan äter alla nyttig mat

på den trygga sidan skriker ingen åt olydiga barn

här lever jag men ett stenkast bort

ligger den otrygga sidan ”the wild side”

det händer att jag längtar dit

till den otrygga sidan




Fri vers av Lars Strandbo
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-03 16:38



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Gillar den här!
"cykelhjälm, här har alla bibliotekskort"....kul!!
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Strandbo
Lars Strandbo