Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ett nytt barn

Nattens alla drömmar

dagarnas oro

havets stilla längtan

allt bor i dig lilla barn

koltrastens sång i vårkvällen

den kyliga klara

välkommen lilla barn

välkommen till en värld

full av oro, sorg och ohämmad glädje

allt önskar jag dig

allt gott och vackert

så att du klarar livets svåra

dagar




Fri vers av Lars Strandbo
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-05 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Strandbo
Lars Strandbo