Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Min ensamhet är stilla
den lever sitt liv
sitt ensamma liv bland alla er
som virvlar runt mig
ni passerar i rasande fart
men jag och min ensamhet
bryr oss inte
Det händer att vi tittar upp
och ser era leenden
det händer att ni tränger igenom
vårt utstuderade försvar
men bara för en sekund
vi sjunker bara djupare i
fåtöljen
där når ni inte fram
vi blir som en pjäs på
Dramaten
alla tittar men få förstår.




Fri vers av Lars Strandbo
Läst 394 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-08 09:50



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Så stillsamt om ensamheten som en kär vän i en och samma som diktjaget ett vi-jag...ja, gillar den här och sistaradernaknorren är kul!
2013-12-19

  Maria Natasja
"Det händer att vi tittar upp
och ser era leenden"

snyggt!
2013-12-09

  Frejas
Åh, du är inte ensam med din ensamhet! Kollade på kobra här om dagen, den handlade om ensamhet. Läs Emily white loneliness, har själv inte gjort det men vill göra inom kort. Lider själv av ensamhet, är 23 år och blir bara mer och mer stressad över att jag kanske inte ska lyckas bli av med den. Ha det bra kram
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Strandbo
Lars Strandbo