Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväll

Rusar mot undergången
slår i betong
men
undviker duvorna
låser om mig
aldrig skall jag avslöja
min
min outhärdliga kärlek
min vettlösa längtan
efter en enda timme med dig.




Fri vers av Lars Strandbo
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-03 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Strandbo
Lars Strandbo