Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla


Pulsen slår
gång på gång
slår mig rakt i magen
rakt på kinden
det svider till
Hjärtat bankar
dunkar, bultar
spränger sönder min bröstkorg inifrån
störtar ut
Mina knän viker sig
sänker mig
fäller mig
faller

faller


faller




Fri vers av mädchen
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-03-13 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mädchen