Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behöver kanske läsas två eller flera gånger för att det jag verkligen förmedlar ska nå fram ...


Kärleken i mitt liv ...

... har allt som
jag önska kan
Den är sedan länge
fullmatad och flygfärdig ...

... Egentligen
borde jag ju vara
en superlycklig man ...

Det är bara föremålet
för min kärlek
som på ett sådant där
synnerligen besvärande sätt
har benägenheten att lysa
innerligt närvarande
med sin distanserade frånvaro ...

Vet att den dig
som är ämnad för mig
och som min kärlek
väntar på
att jag äntligen
ska älska få ...

... finns 
och väntar
någon annanstans
lika mycket på den mig
som är ämnad för dig ...

- Undrar stillsamt
inom mig blott bara
varför du fortsätter att dröja
med att komma och förbli
här tillsammans med mig ...

Du vet så innerligt väl
att jag dig saknar
såväl när jag somnar
som när jag vaknar
och varje liten stund
som är där emellan ...

Du fattas mig!

- Något jag tror 
mig om att ha nämnt
någon gång då och då ...

... inte allt för sällan ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-12-01 21:05



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ibland kanske man får karva en egen nyckel till någons hjärta...
Fin dikt som väcker tankar! :)
(Ps. Läste om texten igen som du rekommenterade i din ingress.)
2013-12-03

  Fem hjärtan VIP
Vackert skrivet om din längtan...!
2013-12-02

  Rozsi.kovacs

Alla behöver vi både den fysiska
och själsliga kärleken för att känna
oss fullbordade känner din längtan
o saknad...
2013-12-02

    ej medlem längre
Känner väl igen den längtan o du skriver om den med vackert varsam hand..
2013-12-01

    ej medlem längre
Jo, förstår din längtan... man känner sig inte hel utan sin andra hälft...
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP