Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kung Bore på villovägar








Nu är han här igen,
den där förbaskade Bore.
Men hur han än försöker,
knô kylan hit det vore.

Att inte ha så bråttom,
att vänta julen in.
Och vänta på lucia,
med "lättfrost" i sitt sinn.

Sen kan han släppa tömmen,
dagen före dan.
Med snöflingor så stora,
som yr runt över stan.

Så ta dig nu i kragen,
kung Bore och var still.
Vi vill så gärna se dig,
till jul med inlagd sill.

Och är du riktigt snäller,
du kanske får en klapp.
Den ligger under granen,
adresserad lack med lapp.




ME/2013-12-01




Prosa av Madjori
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-01 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori