Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Si eller så








Att vara si,
eller vara så,
när orden flödar,
i rimberså.

Att vara tung,
blöda sorgen ut,
att leka livet,
vid nästa knut.

Att vandra stigar,
med faunas liv,
att andas djuphet,
i stegets kliv.

Att balansera,
på spindeltråd,
att vara förnuftig,
så svårt förstå.

Kom låt oss leka
den tid vi har,
ge all vår kärlek
som vi har kvar.

Att vara si,
eller vara så,
när orden flödar,
i rimberså.







EM/2013-12-01









Prosa av Madjori
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-02 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori