Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden föreställer en doftschersmin, och min hand


Ja, min själ

 

 

Kvällen kom

och med den ensamheten

Samma ensamhet

ändå ínte den

Det fanns en närvaro

och jag visste av vem

Äntligen

efter år av oro

hade min själ

hittat hem

 




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-02 00:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Frihet uppskattar man mest när
man mist den och får den tillbaka
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP