Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur idet kröp en måttligt road björnhona Åsnor, bärandes hjärtan med text.


Singel och sund

 

 

Nu har jag vaknat till en aning,

och får av en vän en välment varning

du vet, som singel man ofta kan

bli stött på av en väninnas man

Jo jag har hört talas om allt det där.

Så jag föreställer mig mig själv lite kär

i först den ene, och sen en till

Men först vid den tredje slår det riktigt till

Jag skrattar så jag nästan blir inkontinent

Och det dröjer innan jag får detta på pränt

Åh, fy för faaaan, du skulle behöva se

och umgås en stund med dessa tre

Sen förstår du, det är inte lätt hänt

 

 

 




Bunden vers av Solitaire VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-02 22:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du har förstått
budskapet goda vänner
är värda mer än
ögonblick av välbehag
2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP