Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten reflektion jag behöver skrifta av mig och dela med mig av ...


Livet som lite av ett arkadspel ...

... när saker och ting
inte går som man vill
och det mesta går fel ...

I drömmarnas värld
speglar vi
den verklighet 
vi möter
på vår dagliga färd
genom vardagens
blandade och inte alltid
helt begripliga eller fattbara situationer ...

Vissa sömnperioder 
blir det lite för mycket
av allt som händer
för att ens drömmarna
ska kunna 
hantera, analysera
och reflektera över alltihop ...

Själv hamnar jag
i dessa situationer
i något av en drömloop
kombinerad med 
en iterativ process ...

 I drömmen speglas
den situation jag fruktar mest
och när drömsekvensen
slutar med att allt går snett
träder arkadfunktionen in
och allt börjar om igen
med vissa förändringar
för att se om det den här
gången kanske slutar rätt ...

Vissa dagar
och eller nätter
arkadspelet 
mig i en mardrömsloop
tillsynes utan lyckligt slut
nästan tvångsmässigt försätter ...

Då låter jag bli
att sova alls
intill dess att 
de underliggande 
tankarna och funderingarna
går över
och jag därmed loopens
arkadfunktion
tror mig om att ha kommit förbi ...

Önskar stundom
att det fanns några elektroder
jag kunde koppla till mitt huvud
när jag drömmer, 

... med en inspelningsfunktion
som alla dessa 
loopade arkaddrömmar
fullständigt tömmer ...

Då skulle jag åtminstone
få lite nytta i skrivandet
av allt det oönskade jag drömmer ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-02 22:31



Bookmark and Share


  menspoeten
Berörs alltid av dina texter, väldigt fin:)
2013-12-04

  AgnesP
Väldigt bra denna!:)
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP