Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sempre

 

 

 

 

 

så mjukt måste jag nog bära resten av mitt liv

att då jag vänder mina händer mot himlen

kan se var regndroppes båglykta skina

 

jordens alla färger i mina undrande blå ögon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 277 gånger
Publicerad 2013-12-02 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso