Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paradis


En träff

I en blomsterpark
barfota på bar mark

Solen lyser klart
över oss

Milt strilar vatten
för vår törst
I fantasin känns som saft

Drick,drick,härligt behag

livets vatten är en
overderlig skatt




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-02 23:01



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilka fina bilder du ger. Tack för det.
2017-02-12

  Lars Hedlin
Mycket mycke tfint ,)
2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"