Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnvågor

 

 

 

 

viskar ömt över de slocknande nebolusorna

att vissa änglar bara gör mer ont

när de vandrar kring på jorden som människor

 

hur deras stoff livgivande virvlar runt

och läker allt de leende vidrör en liten stund

utan att någon någonsin förstår hur

 

stor kärleken är ur himlen de lämnar efter sig

när de berättar gråtande att döende stjärnor

lämnar det sista ljuset i några få flyende toner

 

så underbart det är att falla ned i manteln

av stjärnors symfoni som brinner ut

i Andromedas kölvatten av flyktande änglavingar

 

när de lyfter och återvänder hem

utan att ha förstått hur de rörde stjärnvågor

till hopp i en ensam människas själ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 444 gånger
Publicerad 2013-12-03 01:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tänkte just, det ordet.. hisnande.. vackert iakttaget. Vilka ögon som må ha sett, det ljuset.. den värmen!
2014-01-15

  queenia
hissnande...-----@
2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso