Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
byter ändå inte bort Mig, för ett liv i cybern... nej!


på lina online finefine jag förstod, ej

 

ibland vill man bara dela samkvämsklubb
med nån för en stund
ibland vill man dela den med den det gäller
för en stund av minnen om inte annat

ett klargörande
för att kanske kunna gå vidare lik förbannat
lite lite starkare än sist

då blir jag ett troll

men ibland spelar viljor inte roll
i ett liv vigt åt noll kontroll

paradoxen i sin linda

evigt vigt med full kontroll
att aldrig svika sig själv igen
för en vinst på egots manér

 

ibland ser man mindre ibland mer
men hur än man ser ser man bara
sig själv

 

och allmänt generellt bara vägrar byta
hjärta mot hjärna för att få stopp

istället ryta att livet är enkelt på
värsta tänkbara stjärna av hopp

 

ibland vill man bara dela samkvämsklubbar
med många - hela skogen fånga
för att liven på stubbar är alltför trånga

 

balansera balansera mera ånga
nu eldar vi vatten igen

 

 




Bunden vers (Rim) av Pot Pourri
Läst 160 gånger
Publicerad 2013-12-03 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri