Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många gånger


Hur många gånger
har man inte tyckt att det
varit roligt att leva

Och hur många gånger
har man inte önskat
att man kunde ge sitt liv
åt någon annan





Övriga genrer av yoyyo
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-03-13 22:46



Bookmark and Share


    johanni
många gånger blir det.
en text som ger många tankar i och om livet
2006-12-11

  Johnny Chow
hmm... har nog tappat räkningen:P jättebra:D
2006-04-15

  vitsippebarn
allför många gånger
2006-03-14
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo