Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*

vi skrev låtar på revbenstunn hud
rörelser spelade upp dem för varandra
skar ut stycken
och spelade på repeat
brottstycken av oss själva
ett pussel av slamsor
med ansiktena frånvända
ovetandes om varandra




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-03 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe