Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besked - icke!

Av mig
får du inga besked, vad än frågan gäller.
Oavsett om du skriker och skäller,
eller bara sitter på pallen och gnäller,
som i fornstora dar.






Fri vers av Janjohan
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-03 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan