Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Du vill alltid ha någon annan än mig när vi pratas vid

Jag väljer att inte tänka så mycket på vad du säger och tror, det bor en kvinna för dig här och där, kan inte tänka mig att jag är den viktigaste, men bra att ha ibland, när du inte får tag på någon av de andra som du gärna har kontakt med.

Du vill alltid ha någon annan än mig när vi pratas vid, jag räcker aldrig för dig när jag finns där, för du tänker redan på nästa erövring du också måste ha, helst för att kunna sammanföra oss alla och festa loss i gemensamma lustar för att du måste få bevisat någonting, jag vet inte vad.

Det är så att du vill leva på ditt egna vis och det respekterar jag, men du kan nog aldrig lyckas övertala den som misstänker att du inte menar allvar, bara vill ha en sexuell upplevelse utöver det vanliga och tråkiga som du vant dig vid för länge, inte längre vill ha.

När det gäller de kvinnor du gärna vill locka till dig, ser du kanske som en extra lockelse inför den som du ännu inte lyckats få att ge sig helt till dig för stunden, eftersom hon önskade något mer som du inte kunde erbjuda henne och då fick det vara, men du har svårt att förstå det, tror att hon bara ville vänta, men i så fall kommer hon att få vänta förgäves.

Alltså tänker jag inte så mycket numera på vad som händer mellan oss, eftersom inget hänt egentligen, det verkar finnas så mycket annat en ganska nyligen frigjord man ur en trist relation kan drömma om, fantisera sig till och vilja skapa en slags verklighet av.

Känns som jag aldrig kan göra dig helt nöjd, därför tar jag våra stunder för vad de är, en slags avkoppling för dig som kan bytas ut mot någon annan du snart hittar eller redan har planerat göra nästa attack mot för att ha för ett tag om hon är redo att lyda hur du vill ha det och inte ställer några krav.

Här sitter jag inte och är löjligt kär eller skapar en massa fantastiskt rosaromantiska drömmar om oss, för jag vet aldrig vilka oss det gäller, vilka fler du vill ha med för att kunna njuta helt.

Visst har jag minnen av hur det kändes då vi möttes första gången, alla andra gånger också, men du har varit ute på en resa bort från mig så länge, vet faktiskt inte om du verkligen skulle kunna hitta tillbaka, kanske du mest leker med det i din fantasi men inte längre.
Fri vers av Ordregnspoeten
Läst 489 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-03 21:39Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du förmedlar känslan bra...
2013-12-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Nu ser vi en nybörjare roman i form av dagbok, vist det fins platoniska kärlek, och män som drivs av drifter, men önskar sig också att någon som ska finnas tillgänglig 24 timmar från 24 just för honom, som till exempel här på internet:
- komentar opinion en kram genom natten gör mycket nytta där ute bland ensamma stjärnor.eller hur?!
Detta är en vuxen man, men fortfarande en icke avvanda baby, om han bor på lokal adress det är en katastrof, manipulativ pervers par, hemska skurkar är dina vänner.
En intellektuell ungmö behöver inte en ”värde karl” till köksbordet i dagens läge.
Dessutom män tycker inte om intelligenta kvinnor, mer en sjuksköterska och hubb som Anitta i äkta mäniskor.

2013-12-03

  Solitaire VIP
Men vad är det för en ynkedom till manfolk?
De smulorna skulle jag inte sitta på bakbenen och slicka upp om jag var du!
En sån smart tjej, duktig skribent och uppenbarligen med hjärtat på rätta stället förtjänar sin like, ingen omogen King of Clamydia!
2013-12-03

    ej medlem längre
det är en stark text..
där en gång..
2013-12-03

    ej medlem längre
Det är synd att det blir så, besvikelser och missräkningar.
Bra skrivet.
2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ordregnspoeten
Ordregnspoeten