Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden föreställer en diskbänk nära mig


Cindy laddar för bal igen

Idag var de inte så snälla

Mot vår Cinderella

Men hon klarade ju disken

Efter äggsåsen och fisken

Och grisfötterna galant

På 24 blankt!

Så rätt skaplig är tidsmarginalen

Att komma i ordning till balen 

Någorlunda elegant




Bunden vers av Solitaire VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-04 16:57



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Fyndigt och flyhänt!
2013-12-05

    ej medlem längre
"And solitaire´s the only game in town, and every road that takes him, takes him down. While life goes on around him everywhere - hes playing solitaire.."
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP