Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är

Kärleken är
plågsamt skönt

Kärleken är så vilsen
söker ständigt nya hem
Säg varför finns det så mycket kärlek
som aldrig hittar hem

Kärleken är ett hem med en självklar kropp
ett hem med en öppen dör

Ska jag vänta tills sommaren kommer
så jag kan plocka en prästkrageblomma
och få svar på min fråga

Känns så bra att bara va
låta kärleken själv få ge ett svar

Kärleken är




Fri vers av Spirit
Läst 164 gånger
Publicerad 2006-03-14 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit