Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om tro

Det är aldrig som du tror
Vad säger alla troende om det?




Fri vers av Spirit
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-03-14 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit