Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pick a day... Och så just den... Bilden föreställer en väldigt ynklig storm på Sven-dagen


I väntan på Sven

 

Jag känner den

Den skräckblandade förtjusningen

Äntligen

Kommer den

Våldsamma slitande snöstormen

Ja kom igen!

Jag ska gå ut och möta den

Ropa dess namn ut i tomheten

Smaka på den

antiklimaxen:

SVEEEEEEEEEN!!!




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-04 23:20



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Det blev ju ingen storm.
Sven var väl inte i form
2018-01-01

  Ordregnspoeten
Tänk när det var Wollter och Röör i radion, vad jag väntade till det var dags för Sven, för honom gillar jag skarpt, han är den bästa Sven jag vet.
2013-12-05

  Angel of love
Va härligt... Stå stark i stormen vännen...
2013-12-04

  Chorin Raphael
Riktigt bra, som man kan läsa flera gånger och ändå inte förstå.
Men det känns som att där är någonting, någonting viktigt.
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP