Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en liten tanke ...


Någonstans tror jag inte det är meningen med livet ...

... att vi nödvändigtvis
måste sträva efter 
att förstå meningen med det ...

Jag är nog mer benägen
att tro på min övertygelse
om att meningen med livet
är att vi ska leva det ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-12-05 02:07



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Tror jag med och att inte vara rädd för döden
2013-12-10

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket bra tanke...håller med...
2013-12-06

  Teresia Ridell
Fint och jag håller fullständigt med !
2013-12-05

  Lärling
Mycket bra!
2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP