Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soul rebel

Snabbis
snabb mat
snabb bil
snabb fika
snabb sms:a
snabb uppkoppling
snabb snabbare snabbast

Idrottare dopar sig för att prestera mera
barnen skär sönder sig och överaktiva barn blir bara flera
vår miljö blir sjuk och fåglar dör
vi har farsoter som sprider sig som vi ständigt hör

Men i allt detta eländes skit kan vi stoppa stressen
det går bra att stänga av pressen
För du kan välja att byta kanal du kan välja
Du behöver inte bara tugga och svälja

Det är i alla fall inte du som får solen att gå upp varje dag
Men det är du som väljer att känna dig svag
Bob Marley soul rebel sitter skönt tycker jag
Softa lite mer vi behöver en antistresslag






Fri vers av Spirit
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-03-14 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit